Expositie The Innsider Marlou Mercx en Priscilla Wan

(Heden)

 

Vanaf nu zijn de werken van de talentvolle Marlou Mercx en Priscilla Wan te bewonderen in de Art Gallery van Inntel Hotels Art Eindhoven. Wordt u nou ook zo vrolijk van kunst? Zorg er dan voor dat u deze expositie niet mist. Marlou heeft een prachtige tentoonstelling met bloemen op haar schilderijen gemaakt. Priscilla zorgt voor een glimlach op uw gezicht door haar geschilderde dieren. Lees snel verder en breng een bezoekje aan de Art Gallery.

MARLOU MERCX
Marlou Mercx is een gepassioneerde schilder die haar opleiding heeft gevolgd aan de academie voor Beeldende Kunst te Antwerpen. Door de jaren heen heeft Marlou haar eigen draai kunnen vinden in de kunst. Het thema bloemen is terug te vinden in haar schilderijen. Om tot de essentie te komen waar Marlou naar op zoek is, is ze continue bezig met het weghalen en opnieuw opbrengen van verflagen. Deze basislaag is opgebracht met natte verf, die vervolgens uithardt. Dit is het belangrijkste onderdeel bij het maken van een schilderij.

Bij deze expositie in de Art Gallery heeft Marlou de focus gelegd op bloemen uit de Brabantse en de Zeeuwse streek. Haar inspiratiebronnen zijn o.a. Charlotte Molenkamp en Kees Verweij. Naast de bloemenkunst heeft ze ook een passie voor sierlijke vrouwenkunst. Dit zijn kleurrijke schilderijen met vrouwen daarop afgebeeld. Het maken van prachtige combinaties tussen bloemen- en vrouwenschilderijen mag dan ook zeker niet ontbreken. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de kunstwerken van Marlou Mercx? Kom haar werk bewonderen in de Art Gallery van Inntel Hotels Art Eindhoven.

 

PRISCILLA WAN
Priscilla Wan is een enthousiaste, creatieve en vrolijke vrouw met een grote liefde voor dieren. Van jongs af aan is zij al creatief bezig. Naast haar vaste baan maakt ze fantastische schilderijen en zo vult ze haar vrije tijd. Volgens Wan is schilderen een emotie. Het begint allemaal bij een groot doek en een paar kwasten. Met positieve energie komen de mooiste kunstwerken tot leven. Af en toe hoort daar een traan bij van geluk.

Haar werk is kleurrijk, fleurig en gefocust op dieren. Priscilla schildert vrolijke dieren met een knipoog. Denk daarbij aan een panda, giraf, aap, muis en kikker. Priscilla hoopt haar glimlach over te kunnen brengen naar andere mensen, door veel positiviteit in haar werk te stoppen. Heeft u ook zin om een glimlach op uw gezicht te krijgen? Kom dan zeker de kleurrijke schilderijen van Priscilla Wan bekijken in de Art Gallery.

 

Adres:

Inntel Hotels Art Eindhoven

Mathilde laan 1 (GPS)

5611 BJ Eindhoven